El Prat i Esplugues, municipis afortunats en el Sorteig del Nen

Imprimeix

Dues administracions han venut part del segon premi (61776)

Aquest migdia s’ha celebrat el Sorteig Extraordinari de la Rifa del Nen des del Círculo de Bellas Artes de Madrid. Aquest cop la sort va somriure als municipis del Prat de Llobregat i Esplugues de Llobregat que va vendre part del segon premi amb el número 61776. Cada dècim rebrà 75.000 euros (750.000 per sèrie).

Captura de pantalla 2019 01 06 a las 13.07.34

A Esplugues de Llobregat s’ha venut a l’Administració número 3 del carrer Verge de la Mercè 46 -foto principal-, regentada per dues germanes, Lídia i Aroa González. Ens expliquen que “hem venut un dècim que sapiguem. Des que estem aquí fa un any i mig, és el primer premi important que donem i per tant és una alegria enorme. Estem molt il·lusionades”. Cal destacar que l’administració havia donat fa anys un primer premi de la Loteria Nacional, però mai de Nadal ni del Nen. A més, el municipi també va ser afortunat amb la Rifa de Nadal, on l’Administració número 2 va vendre part d’un cinquè premi.

D’altra banda, l’administració del carrer Llobregat 92 del Prat de Llobregat també va repartir sort amb el segon premi. Cal recordar que el municipi baixllobregatí va ser afortunat fa pocs dies amb La Grossa de Cap d’Any. 

Redacció / Fotos: Google Maps