L’AMB gestionarà el bus urbà molinenc i en renovarà la flota

Les persones que utilitzin el MoBUS gaudiran de nous vehicles a partir el mes de març

El servei de bus urbà de Molins de Rei, MoBUS, passarà a ser gestionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Això comportarà que els títols de transport bonificats passin a ser els de l’AMB, tot i que es mantindran els títols propis de Molins de Rei, com el bitllet senzill, atès que és més econòmic.

mb22 molins

El conveni, aprovat pel Ple municipal, també preveu la renovació de la flota de busos amb caràcter imminent, i en pocs mesos els nous vehicles ja estaran a disposició dels usuaris i usuàries. Es preveu que entrin en servei al proper mes de març.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix