Les cultures del món, tema de La cavalcada de Sant Boi

Més de 900 persones participaran enguany en la comitiva de carrosses

La Cavalcada de Reis de Sant Boi de Llobregat estarà ambientada enguany en les cultures del món. L'antic Egipte, el Coliseu romà, els vius colors de les tribus africanes, el comerç marítim dels pobles perses, els arcs torii dels santuaris japonesos, l'olor de les espècies de l'Índia, els tigres i la cultura tailandesa i la màgia de la mitologia celta han inspirat la temàtica d'enguany.

Els Reis seran rebuts a les 17 hores, al parc de la Muntanyeta, amb un espectacle a càrrec de la companyia Gog i Magog en què un nen es pregunta com és i què hi ha a l'Orient i diversos personatges donaran a conèixer les maneres de viure d'aquelles terres llunyanes. Tot seguit l'alcaldessa lliurarà a Ses Majestats el pa i la sal i començarà la cercavila fins a la plaça de l'Ajuntament on els donarà les claus de la ciutat.

reis18 5 e1544008056928

La cavalcada comptarà amb la participació de 900 persones que han treballat per construir les 11 carrosses i donar vida a la il·lusió de preparar la nit més màgica de l'any.

Recorregut

La cavalcada sortirà des del parc de la Muntanyeta i anirà pel carrer de Baldiri Aleu, ronda de Sant Ramon, carrer de l'Onze de Setembre, plaça de Catalunya, carrers de Francesc Macià, Lluïs Pascual Roca, Riera Basté, Eusebi Güell, ronda de Sant Ramon, carrers de Frederic Mompou, Rubió i Ors, Pablo Picasso, plaça de Pallars Sobirà, Carles Martí, rambla de Rafael Casanova i plaça de l'Ajuntament.

Organització

Aquesta activitat organitzada per l'Ajuntament compta amb la participació de Casa de Cádiz, Casa de Sevilla, AFA Escola Vedruna, AMPA Escola Benviure, AMPA Escola Salesiana, AV Poblet Marianao, Comissió de Festes Cooperativa i Molí Nou, Tots Som Santboians, Federació Els Garrofers i L’Estudi Escola de Dansa, i amb la col·laboració d'IES Camps Blancs, IES La Mercè, Stick Art Studio i Escuela Thuya.

Campament Reial

Enguany, per primera vegada, a la plaça del Mercat de la Muntanyeta, hi ha instal·lat, els dies previs a l'arribada de Ses Majestats, un Campament de Nadal de Reis on els nens i les nenes poden anar a saludar els Patges Reials i portar-los les cartes per als Reis. Els emissaris reials també visiten aquests dies els diferents barris de la ciutat.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix