Sant Vicenç ja prepara la 2a Mostra Internacional de Pastisseria

Pastissers i pastisseres de reconegut prestigi faran sessions de cuina en directe el cap de setmana del 19 i 20 de gener

Sant Vicenç dels Horts ja es prepara per acollir el cap de setmana del 19 i 20 de gener la 2a edició de la Mostra Internacional de Pastisseria, en el marc de la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica i la Festa Major d’Hivern. Aquest esdeveniment té com a objectiu divulgar el coneixement de la pastisseria i generar-ne afició entre el públic no professional.

La Mostra ha estat batejada com a PastrySense a Instagram, per poder conèixer, des de ja mateix, els pastissers i pastisseres que hi participaran i les creacions que mostraran al públic el cap de setmana del 19 i 20 de gener. D’aquesta manera, les persones que segueixin @PastrySensepodran entendre i valorar millor les creacions que els professionals de la pastisseria elaboraran a Sant Vicenç dels Horts.

mostrapastisseriasvherstdisfrutar 01

Les demostracions de pastisseria es faran a la plaça de la Vila al llarg dels dos dies que durarà la Mostra. També hi haurà tastos exclusius de les seves elaboracions. En aquest document, es poden consultar les persones que hi participaran i les receptes que mostraran, així com els reconeixements obtinguts.

La Mostra Internacional de Pastisseria és una oportunitat única per tenir ben a prop a professionals referents del sector i on petites joies dolces i autèntiques obres d’art sorprendran qualsevol.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix