La Fira Infantil de Nadal 2018 s’acomiada amb més de 20.000 visitants

Imprimeix

El saló de Cornellà de Llobregat torna a posicionar-se entre les millors fires nadalenques actuals

La vint-i-sisena edició de la Fira Infantil de Nadal de Cornellà de Llobregat va tancar les seves portes després d’onze intensos dies. Més de 20.000 persones van passar pel recinte firal, nens i nenes que han gaudit de les diferents activitats que s’han pogut realitzar enguany.

Les demostracions que han protagonitzat els gossos policia del cos de la Guàrdia Urbana, el karaoke i els tallers de manualitats han sigut les activitats estrella d’aquesta edició 2018. Els castells inflables i els esports han tornat a acaparar l’atenció dels més moguts i els racons de joc simbòlic, la ludoteca i les atraccions típiques de fires han estat les millor valorades pels més petitons. Un total de 8.300 metres quadrats de superfície que van reunir una important oferta lúdica i educativa posicionant la Fira Infantil de Cornellà entre les millors fires nadalenques.

F 2

Aquesta edició s’ha tornat a posar de manifest el perfil familiar dels visitants. La major part han estat unitats familiars amb una mitja de dos menors. També han destacat els adults que han adquirit entrades per a tres nens o nenes. També cal de destacar que ha estat el lloc escollit per a molts esplais i entitats de la ciutat que han vist en el saló un espai ideal per portar als nens i nenes d’excursió aquests dies de vacances nadalenques.

Redacció / Fotos: Procornellà