Un casament de franc per a la millor declaració d’amor

Imprimeix
L'Ajuntament de Castelldefels organitza aquest diumenge al Castell de la ciutat una fira comercial amb productes vinculats al dia de Sant Valentí, sota el lema Castelldefels, enamora't.

La fira comptarà amb activitats durant tot el dia, entre les que destaca un concurs de declaracions d'amor, que tindrà com a premi un casament gratuït a l'església del Castell.

Durant l'horari de realització de la fira (d'11 a 14 i de 16 a 18 hores) hi haurà un servei de vídeo per gravar aquelles declaracions que vulguin realitzar-se en directe al Castell.

Si algú no pot enregistrar la seva declaració al Castell, també pot penjar-la directament a la pàgina webwww.castelldefels.org/sanvalentin i personalment a l'Oficina de Turisme de Castelldefels.

Aquesta fira coincidirà amb ofertes de restauració i hostaleria a tota la ciutat i s'engloba dins d'una sèrie d'accions encaminades a potenciar el comerç local i la figura de Castelldefels com a capital gastronòmica del Baix Llobregat.

Aquesta fira es converteix en una perfecta ocasió per conèixer el Castell, que es troba en la darrera fase de restauració dels seus espais interiors.

Redacció