Més de 3.500 nens de SEAT diuen “Bon Nadal”

Imprimeix

Rècord de participació de fills de treballadors de SEAT en el tradicional concurs de dibuix de la companyia on la temàtica ha girat entorn del Nadal i al 25 aniversari de la fàbrica de Martorell

Un total de 3.687 nens de 0 a 12 anys, fills dels treballadors de SEAT, han volgut felicitar les festes a través del tradicional concurs de dibuixos nadalencs de la companyia, que aquest any ha marcat un rècord de participació. L'il·lustrador Jorge Ochagavia ha dissenyat la postal de Nadal sobre la qual els més petits han fet els seus dibuixos, inspirant-se en el vincle entre SEAT i Barcelona.

imageCrop1.resizeViewPort.crop.desktopAspectRatiofileReference

El concurs de dibuix de nens de la família SEAT se celebra des de 2008, i des de l'any passat la participació es fa exclusivament a través d'una plataforma digital. Cada felicitació ha de pujar-se al portal intern SEAT Card, on tots els empleats poden veure totes les obres presentades pels nens de SEAT i votar per les seves favorites. Aquest any la temàtica ha estat el nadal i el 25 aniversari de la fàbrica de Martorell.

Per a reconèixer l'esforç i el talent de tots els nens i nenes que han participat, els concursants han rebut un regal. A més, els tres artistes guanyadors de cadascuna de les tres categories d'edat, han estat elegit després d'una votació popular i la deliberació d'un jurat format per empleats de SEAT, i s'han portat un patinet i un casc adaptat a la seva edat.

El vicepresident de RH de SEAT, Xavier Ros, ha indicat que “aquesta és una de les iniciatives més entranyables de la companyia, que tots els nostres treballadors reben amb gran il·lusió, com a mostra l'alta participació dels nens, que també formen part de la gran família SEAT.”

Barcelona al món

Per primera vegada SEAT ha comptat amb la col·laboració d'un artista per a elaborar la imatge d'aquesta iniciativa de Nadal. Jorge Ochagavia s'ha inspirat en la unió de SEAT a Barcelona, que forma part del seu ADN, per a dissenyar un recorregut per aquesta ciutat. Prenent com a punt de partida la fàbrica de Martorell, fantàstics cotxes recorren carreteres tobogan i jardins fins a arribar als punts emblemàtics de Barcelona.

Foto mapa

Redacció / Fotos: SEAT