La sort somriu al Baix Llobregat amb la Rifa de Nadal

Imprimeix

Gavà, Pallejà, Viladecans, Esplugues i Sant Boi de Llobregat han estat els municipis afortunats enguany en el Sorteig Extraordinari

Avui s’ha celebrat la tradicional Sorteig Extraordinari de Nadal on el Baix Llobregat ha estat una de les comarques catalanes afortunades per la sort. Concretament ha tocat part del tercer premi (04211) i tres cinquens premis dels vuit que entraven en el sorteig nadalenc. Els números han estat el 29031, el 18596 i el 02308.

En tres localitats del Baix Llobregat, Gavà, Pallejà i Sant Boi de Llobregat, ha caigut una part del tercer premi (500.000 euros a la sèrie o 50.000 euros per dècim jugat). El número ha estat el 04211. A l’Administració 1 de Pallejà, a l’Avinguda Onze de Setembre número 3, ha estat una de les afortunades. La titular, Rosa Xancó, comenta que “m’ha fet molta il·lusió. Em jubilo dintre de cinc anys i estic molt contenta. Ara vull retirar-me donant el primer premi”.

palleja riva

D’altra banda, Sant Boi també ha donat part un part del premi, concretament a l’Avinguda Onze de Setembre, número 3. Alberto del Valle, titular del local comercial, està feliç per “repartir sort entre els nostres clients. En pocs minuts s’ha omplert la papereria. Crec que hem venut quatre bitllets”.

sanbtboi.rifa.tercer

I a l’Administració número 2 de la Rambla Vayreda, número 41 de Gavà s’ha venut una sèrie de número. En total 500.000 euros.

gava

Cinquens premis

D’altra banda, l’Administració número 7, al Centre Comercial Vilamarina de Viladecans, ha venut part d’un cinquè premi, concretament el 29031 (60.000 euros a la sèrie). Aquest ha estat un dels números més repartits perquè ha abastat pràcticament tot el territori espanyol. “És la primera vegada que donem un premi tan important des que vam obrir fa vuit anys. Estic molt il·lusionada”, ha explicat Meritxell Ventura, propietària de l’administració.

viladecans rifa

D’altra banda, l’Administració número 1 de Sant Boi de Llobregat, ubicada a les Galeries Gater, ha repartit una sèrie del 18596 -suposa 300 euros per cada euro apostat-. Segons explica la seva treballadora, Jennifer Hernández,“ja fa un parell o tres d’anys que vam donar part del segon premi de la Rifa de Nadal.”

santboi rifa

La sort també ha anat a Esplugues de Llobregat. Concretament a l’Administració 2 del carrer Mestre Joaquim Rosal 6-8 d’Esplugues de Llobregat s’ha venut dos números del 02308. “És el segon cop que donem sort a la Rifa de Nadal. De fet fa un parell d’anys també vam donar part d’un cinquè premi a través de màquina com aquest cop”, explica Pilar Hecho, titular de l’administració.

espolugues rifa

Redacció / Fotos: Google Maps