La Fira Infantil de Nadal 2018 de Cornellà de Llobregat obre portes

Aquest primer cap de setmana, el saló nadalenc acull demostracions d’ensinistrament de gossos policies i rep la visita de la mascota del Baix Llobregat, Puput Punxetes

Després de tres dies dedicats a la visita de més de quatre mil alumnes d’escoles d’Educació Primària del Baix Llobregat, arriba el moment d’obrir portes a tots els menuts amb una oferta màgica i il·lusionant pels nens i nenes d’entre 2 i 12 anys. La 26ena edició de la Fira Infantil de Nadal obre demà a les 11h del matí i romandrà oberta fins el dia 31 de desembre, a excepció de Nadal i Sant Esteve que estarà tancada. Uns 8.300 metres quadrats dedicats als més petits de la casa per tal que gaudeixin de les seves vacances amb una proposta d’activitats àmplia i variada que combina l’oci, la diversió amb i l’aprenentatge de valors educatius i culturals.

F.Infantil2018 1

El recinte firal de Cornellà de Llobregat s’omple amb espais diferenciats. D’una banda, la zona dedicada a tallers és la preferida pels visitants més tranquils que opten per fer volar la imaginació amb tallers de medi ambient, de respecte a la natura, creació de màscares, maquillatge, taller de la sal, de terrisseria i, com a novetat, s’afegeix enguany el Taller de Vitralls. D’altra banda, els més moguts poden saltar a la zona de castells inflables i llits elàstics. Els més esportius poden optar per gaudir a la zona dedicada a diferents disciplines esportives i del joc en equip.

F.Infantil2018 2

Karaoke

Enguany torna una de les activitats estrella, el karaoke pels amants de la música. L’èxit també el té assegurat el circuit d’agilitat que organitza el cos de la Guàrdia Urbana de Cornellà qui protagonitza també una de les propostes que més cridarà l’atenció dels petis visitants aquest cap de setmana: les demostracions d’ensinistrament de gossos policies. Serà al migdia de dissabte i diumenge en la plaça exterior de Fira de Cornellà.

www.firacornella.com

I per diumenge, 23 de desembre la Fira Infantil de Nadal rebrà la visita de la mascota del Baix Llobregat, Puput Punxetes, molt coneguda pels més petits, ja que acostuma a passejar-se per festes majors i actes culturals de la comarca. Durant el matí del primer diumenge de fira els visitants podran gaudir de la seva presència i fer-se fotos amb la Puput Punxetes.

Fira Infantil de Nadal 2018


Dies obert al públic: Del 22 al 31 de desembre 2018 (excepte dies 25 i 26 de

desembre) 25 i 26 de desembre tancat


Horari: d’11h a 20h excepte 24 i 31 de desembre d’11h a 18h


Preus:
Unitat familiar amb un menor entre 2 i 12 anys 7€

Unitat familiar amb dos menors entre 2 i 12 anys 12€

Unitat familiar amb tres menors entre 2 i 12 anys 15€

Redacció / Fotos: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix