Ciutadans vol augmentar el nombre de banys públics i zones d'aparcament

Imprimeix

El portaveu municipal de Cs a Cornellà de Llobregat proposa "posar remei a algunes mancances de serveis detectades a la ciutat"

 

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a Cornellà de Llobregat, Daniel Martínez, ha proposat "millorar els serveis de la ciutat", com ara "augmentar el nombre de banys públics i zones d'aparcament reservades per a l'adquisició de medicaments". Ho ha fet a través de dues mocions que es debatran en el pròxim Ple municipal.

Martínez considera que "hi ha zones de la ciutat on falten banys públics, sobretot en aquelles zones especialment concorregudes, com poden ser parcs o zones infantils". Això implica "molèsties innecessàries a les persones que gaudeixen d'aquests espais" i per això el portaveu de Cs ha instat a l'Ajuntament a "acabar" amb aquest problema i "donar un bon servei a la ciutadania". "Els veïns tenen dret a gaudir dels seus espais i a més amb unes prestacions adequades ", ha sentenciat.

D'altra banda, des del grup municipal taronja es proposa habilitar més places d'aparcament limitat en zones pròximes a farmàcies en les quals hi hagi dificultats d'estacionament. En aquest sentit, l'edil ha explicat que aquesta moció "té com a objectiu facilitar l'accés ràpid a les mateixes, que de vegades es complica extraordinàriament". La moció preveu fer una modificació de l'ordenança corresponent perquè reguli de forma adequada el funcionament d'aquestes places i vetlli pel seu bon ús. "Volem fer la vida més fàcil als veïns i per això, dia a dia, des de Cs treballem amb aquest propòsit", ha conclòs

 

Redacció / Fotos: Arxiu