L’Ajuntament de Sant Vicenç denuncia la lentitud de les obres a la BV 2005

Imprimeix

L’alcaldessa, Maite Aymerich, urgeix a l’empresa constructora i a la Diputació a agilitzar els treballs per no generar molèsties innecessàries al veïnat i als comerços de la zona

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts mostra el seu desacord amb l’aturada excessiva de les obres per millorar la travessera urbana BV 2005, coneguda com a carretera de Torrelles, al seu pas pel municipi. En aquest sentit, l’alcaldessa, Maite Aymerich, va visitar la zona la setmana passada i va urgir a l’empresa constructora i a la Diputació de Barcelona a reprendre els treballs perquè l’aturada no generi molèsties durant més temps al veïnat i als comerços de la zona.

Els treballs s'havien aturat per l'episodi de pluges i per una discrepància en el seguiment de l'obra entre l'empresa adjudicatària i la Diputació. Després de la reunió amb tècnics de l’Ajuntament, de la Diputació i de l’empresa, es va acordar reactivar l’obra el dijous 13 de desembre.

whatsappimage2018 12 17at15.28.091

Camí per a vianants

A més, també es va decidir que el contractista construirà un camí per a vianants als carrers de Santiago Rusiñol i Enric Borràs i per accedir a l’Associació Veïnal de Sant Antoni. Aquest camí estarà pavimentat, tindrà una amplada d’1,5 metres i estarà separat de la zona d’obres mitjançant una tanca metàl·lica. També es traslladarà de forma provisional la bateria de contenidors de residus del carrer Enric Borràs al lateral de la BV 2005, de tal manera que el veïnat pugui accedir-hi fàcilment.

El període de vacances de Nadal les obres s’aturaran del 21 de desembre al 2 de gener.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts