Gavà tindrà una nova escola bressol el 2020

Imprimeix

El futur centre educatiu serà gestionat, segons el grup municipal Gavà Sí Se Puede, “per una cooperativa o entitat d’economia social i tindrà un pressupost d’1,2 milions d’euros”

Gavà tindrà una nova escola bressol municipal el 2020. Una demanda que feia temps estava sol·licitant Gavà Sí Se Puede. “Hem centrat gairebé tots els esforços durant anys en aconseguir aquesta inversió tan necessària per al municipi”, segons indica en un comunicat el grup municipal, i afegeix que “aquesta petició ha anat acompanyada d’informes del cost de l’obra amb la valoració del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya per evitar despeses innecessàries i informes del cost de personal que suposaria dues línies pel nivell de 0 a 3 anys.”

GUARDERIAGAVA

Gavà Sí se Puede explica també que “després de múltiples reunions hem aconseguit des del grup municipal la incorporació d’una partida pressupostària d’1,2 milions d’euros en el pressupost 2019 per a la creació de la futura escola bressol municipal que serà gestionada per una cooperativa o entitat d’economia social. A més el govern es compromet a posar-la en marxa el setembre de l’any 2020 mitjançant un pacte firmat entre tots els grups municipals”.

El grup municipal lila reconeix que el seu vot favorable al pressupost municipal per al 2019 ha estat condicionat per l’acceptació d’aquesta demanda i altres propostes d’àmbit social i educatiu.

Redacció / Fotos: Arxiu