Els Premis Respon.cat 2018 reconeixen el barri Marianao de Sant Boi

Va rebre el premi al Territori Socialment Responsable en la quarta edició que es va celebrar a Girona

Sis organitzacions, una persona i un barri d’un municipi català van ser reconeguts per les seves bones pràctiques i la seva trajectòria en matèria de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) en l’acte de lliurament de Premis Respon.cat. Més de 160 persones s'han congregat  el passat dimarts 27 de novembre a la tarda al Centre Cultural de la Mercè de Girona per assistir a la quarta edició d’aquests reconeixements de referència a Catalunya organitzats per l'associació empresarial Respon.cat.

respon funcacio marianao

Respon.cat té el compromís de fer de Catalunya un territori socialment responsable, i per això cada any reconeix territoris que estan sumant esforços de les seves organitzacions per fer dels valors de l'RSE un factor de la identitat local. Enguany el reconeixement al Territori Socialment Responsable va correspondre al barri de Marianao de Sant Boi de Llobregat, que va ser representat per la Fundació Marianao.

Redacció / Foto: Fundació Marianao

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix