La Fira Infantil 2018 de Cornellà escalfa motors

Karaoke, vitralls, ludoteca XXL i exhibicions canines entre les novetats d’enguany

Del 22 al 31 de desembre el recinte firal de Cornellà de Cornellà de Llobregat acollirà una de les fires lúdiques i educatives nadalenques més veteranes, la vint-i-sisena edició de la Fira Infantil de Nadal, una cita que arriba carregada d’il·lusió i diversió. Com a activitats estrella els nens i nenes podran mostrar el seu talent en el karaoke, podran fer volar la imaginació amb un nou taller de vitralls o gaudir d’una nova exhibició canina protagonitzada per gossos del cos de la Guàrdia Urbana. La zona dedicada a castells estarà coronada enguany per l’inflable més gran, una ludoteca tamany XXL. Aquestes novetats s’afegeixen a les activitats ja tradicionals que tornen una vegada més per la bona acceptació del nostre petit públic: tallers de medi ambient, de maquillatge, de manualitats, més de 1.400 metres quadrats dedicats a la pràctica de diferents esports, racons de jocs simbòlics pels més petits, atraccions, llits elàstics, etc. Tot un món de fantasia pels infants d’entre 2 i 12 anys.

Exhibició canina2017

 DSF4644

Els primers a gaudir del saló nadalenc de Fira de Cornellà seran més de 4.000 estudiants d’Educació Primària procedents de diferents escoles del Baix Llobregat que visitaran el recinte els dies 19, 20 i 21 de desembre. A partir de dissabte, 22 de desembre, la fira romandrà oberta fins al dia de Cap d’Any, a excepció dels dies 25 i 26 quan la fira romandrà tancada. L’horari serà d’11h a 20h, excepte els dies 24 i 31 de desembre quan tancarem portes un parell d’hores abans, a les 18h.  

Preus

Unitat familiar amb un menor entre 2 i 12 anys 7€


Unitat familiar amb dos menors entre 2 i 12 anys 12€


Unitat familiar amb tres menors entre 2 i 12 anys 15€

 

Redacció / Fotos: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix