El Ple de Cornellà suspèn la gestió de les instal·lacions esportives

L’equip de govern socialista es queda sol defensant l’estat degradat dels equipaments

El Ple municipal de Cornellà de Llobregat del passat mes de novembre va posar en evidència que la gestió i manteniment de les instal·lacions esportives municipals que està realitzant l’equip de govern socialista no està sent el més adequat.

Ple 1

El grup municipal de Ciutadans va presentar una moció per a debatre i votar la realització d’un estudi de l’estat actual dels equipaments esportius, ja que els taronges havien constatat “una preocupant falta de manteniment i deficiències estructurals en diverses instal·lacions”. La moció es va aprovar amb el suport de tots els grups municipals de l’oposició. Mentrestant, el PSC es va quedar completament sol defensant la seva gestió. “Voldria agrair les esmenes presentades per ERC o AEC”, explica Dani Martínez, portaveu municipal de Ciutadans.

Segons Martínez “per a Ciutadans, en una ciutat on la petjada de l’esport és tan important i on les nostres instal·lacions esportives municipals han de ser un referent a la comarca és incomprensible el cúmul de deficiències i deterioraments que presenten aquests equipaments”. Durant el Ple es va fer menció de casos greus de filtracions estructurals i falta de drenatge els dies de pluja que obliguen a alterar les activitats esportives, la il·luminació deficient en els accessos o en les mateixes instal·lacions  fins i tot els casos de problemes a les calderes, calefaccions o aires condicionats. “Tot davant la passivitat i la poca diligència en aquest assumpte de l’equip de govern socialista”, manifesta el portaveu de Ciutadans.

20180912 192056

Skate Park Almeda i Can Millars

Martínez considera que “sense la pressió dels joves skaters de la ciutat i la moció de Ciutadans sobre l’Skate Park Almeda, el PSC encara tindria oberta aquesta pèssima instal·lació esportiva, que suposava un risc evident per als usuaris”. També s’ha referit a d’altres equipaments com el Parc Esportiu Llobregat “que ens ha costat més de 20 milions d’euros i des del dia de l’estrena presenta deficiències. O la remodelada piscina de Can Millars, que acumula una sèrie de problemes inconcebibles per a un equipament amb només tres mesos.”

El portaveu de Ciutadans explica que “és la tònica habitual de qualsevol proposta que sigui crítica amb la gestió municipal al PSC es converteixi en una ofensa. És el que té creure’s l’amo i senyor de la ciutat. Tant temps ancorat en la política del corró socialista, del jo ordeno i mano, fa que s’acomodin. Cornellà no és dels socialistes, és dels cornellanencs i cornellanenques, i Ciutadans està treballant per retornar-la-hi.”

Redacció / Fotos: Arxiu-LPdB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix