Ramon Carbonell, nou director de Càritas Diocesana de Sant Feliu

Substitueix en el càrrec a Joan Torrents, que ha exercit el càrrec en els darrers cinc anys

Monsenyor Agustí Cortés, bisbe de Sant Feliu de Llobregat ha anomenat Ramon Carbonell nou director de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat. Aquest nomenament té lloc, segons els Estatuts de Càritas Diocesana, en esgotar-se el període de cinc anys establert en el moment de la designació de l’anterior director. En aquest mateix consell extraordinari, el bisbe  va renovar els càrrecs d’una part important dels membres del Consell i de la secretària General, Ana M. Rubio.

JoanTorrents RamonCarbonell

Ramon Carbonell pren el relleu de Joan Torrents, que ha estat director de Càritas Diocesana durant els seus primers cinc anys d’existència. El març de 2013 va tenir lloc l’acte formal de constitució de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat i a inicis del 2014 va començar a funcionar de forma autònoma i no com a part de Càritas Diocesana de Barcelona, com fins aleshores. Durant aquest període s’ha consolidat tota la feina que ja venia realitzant Càritas en el territori durant l’etapa anterior i, conjuntament amb les Càritas parroquials s’ha treballat per desenvolupar i millorar l’atenció a les persones més necessitades de la diòcesi. En aquest sentit s’han creat nous programes i s’han posat en funcionament nous projectes relacionats amb l’atenció a les persones sense llar, la infància i adolescència, la inserció laboral o la nova empresa d’inserció “Brins d’oportunitats”.

Monsenyor Agustí Cortés ha volgut agrair la dedicació de Joan Torrents en aquests cinc anys, “que de forma voluntària ha exercit com a director” i ha desitjat que Ramon Carbonell “pugui desenvolupar una molt bona tasca que reverteixi en bé de les persones en situació d’exclusió de la nostra diòcesi.”

Radiografia

El vilanoví Ramon E. Carbonell, nascut el 1969, ha desenvolupat la seva tasca professional en l’àmbit de la gestió de centres educatius. Entre el 2009 i el 2011 va dur a terme tasques de cooperació en una escola en la segona província més pobre d’Argentina. Va ser coordinador de Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú de gener de 2012 a octubre de 2016, en que es va incorporar a l’estructura professional de Càritas Diocesana com a responsable de l’Àmbit de Desenvolupament Institucional. Ha estat conseller de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat des del mes de novembre de 2013.

Redacció / Fotos: Francesc Arnàez

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
151

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix