S’aprova la represa de les obres de l’enllaç de l’A-2 amb l’AP-7

Imprimeix

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca ho ha anunciat en el Ple Municipal després que el Consejo de Estado donés el vistiplau

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, va iniciar el Ple municipal anunciant que el Consejo de Estado “ha aprovat la finalització del projecte de l’enllaç de l’A-2 amb l’AP-7 i finalment serà una realitat. De totes maneres nosaltres estarem vigilant si s’acompleix amb el que s’ha aprovat.”

Captura de pantalla 2016 12 15 a las 12.10.18

Això significa que aviat es reprendran les obres que actualment estaven aturades. Cal recordar que la major part de l’obra està finalitzada des de fa set anys i durant els darrers dos anys s’han fet tres modificacions de l’obra. L’objectiu és connectar les dues vies amb un viaducte de 850 metres a una zona per la qual passen cada dia més de 200.000 vehicles. La connexió té previst que cada dia passin 40.000 vehicles, que evitaria fer una volta de 12 quilòmetres per carreteres comarcals.

Una història interminable

Les obres de l’enllaç de l’AP-7 i l’A-2 van començar el desembre de 2006 i el projecte inicial preveia la construcció d’una carretera de 2,4 quilòmetres.  La primera aturada dels treballs va ser el 2010 per les retallades pressupostàries derivades de la crisi econòmica i des de llavors ha avançat amb moltes dificultats.

Redacció / Fotos: Arxiu