El 64,14% dels alumnes de secundària de la comarca ha fet vaga

El seguiment del professorat de centres públics, segons Ensenyament, ha estat del 14,04%

Segons les dades recollides pel Departament d'Ensenyament, a les 16.30h, la incidència de la vaga en el professorat de centres públics és d’un 11,64%. Aquestes dades corresponen als centres que han comunicat el seguiment i que representen el 96,79% del total dels centres públics de Catalunya, que són 2.899. Els percentatges de participació per Serveis Territorials dels centres i concretament del Baix Llobregat ha estat del 14,04%.

DtLeY3zW0AABBXW

D’altra banda, avui també ha tingut lloc vaga d’alumnat de secundària, pel que fa als cursos de tercer i quart d’ESO, de primer i segon de batxillerat i als cicles de formació professional de grau mitjà i de grau superior. Segons les dades recollides pels Serveis Territorials d’Ensenyament, a les 16h, la incidència de la vaga als diferents territoris oscil·la entre el 17,43% i el 65,96%. A la nostra comarca la incidència ha estat del 64,14%.

Redacció / Fotos: Conselleria de Territori i Sostenibilitat-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix