Víctor Manuel Gómez: “Els problemes de mobilitat a la zona han acabat”

Imprimeix

El conseller delegat del grup multinacional belga Equilis promet en la presentació del Finestrelles Shopping Centre que els veïns i els usuaris del cotxe ja no “hauran de patir molèsties i  embussos de trànsit”

La nostra comarca té, des d’avui, un nou centre comercial en funcionament. Es tracta de Finestrelles Shopping Centre, al barri de Can Vidalet d’Esplugues de Llobregat. Durant la roda de premsa de presentació davant dels mitjans de comunicació el conseller delegat del grup belga Equilis Espanya, Víctor Manuel Gómez, va voler agrair la paciència que han tingut els veïns de la zona per la construcció del centre comercial i els usuaris del cotxe, ja que ha generat inconvenients de trànsit i molèsties diverses. Els demano disculpes” i va afegir que “els problemes de mobilitat han acabat.”

20181127 115228

Per solucionar aquest greu problema de trànsit, Gómez ha anunciat la posada en marxa d’un Pla de Mobilitat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat i la Policia Local. “De moment, hi haurà una entrada habilitada per a vehicles i, abans de les festes nadalenques, tindrem dues. A més, hi haurà dues sortides. Una al carrer Sant Mateu i el 10 de desembre hi haurà una segona”. El conseller delegat ha manifestat que la desaparició del trànsit de camions per les obres facilitarà una millor mobilitat a la zona. A més ha indicat altres possibilitats viàries per accedir o sortir del centre comercial que està treballant amb el consistori. També ha indicat que “el personal de seguretat que tenim ajudarà a gestionar el trànsit. Espero que el dia a dia funcioni perfectament.”

Captura de pantalla 2018 11 27 a las 21.39.39

Radiografia

La instal·lació que ha promogut el grup belga Equilis i que suposat una inversió de 120 MEUR. Té una superfície de 39.250 metres quadrats. L’equipament, que disposa de 103 locals comercials, permetrà crear 1.150 llocs de treball directes. A banda, preveu atraure més de vuit milions i mig de visitants anuals de Barcelona i les poblacions de l’entorn. Per això compta amb un pàrquing de 1.252 places obert els 365 dies a l’any.

Caufec

L’edifici està construït amb materials sostenibles i sistemes per reduir les emissions de gasos contaminants. A més, està dissenyat sense barreres arquitectòniques. A més, al costat del centre comercial, s’està construint una residència d’estudiants amb 400 places.

Redacció / Fotos: LPdB-Gus Mendia-FSC