Cs-Cornellà denúncia la degradació de les instal·lacions esportives

Imprimeix

El portaveu municipal, Daniel Martínez, lamenta estar assistint "a una completa deixadesa de les instal·lacions per part de l'Ajuntament"

Daniel Martínez, portaveu del grup municipal de Ciutadans, ha registrat una moció per al pròxim Ple municipal de Cornellà de Llobregat sobre el manteniment de les instal·lacions esportives de la ciutat, donada la preocupació de l'agrupació taronja davant la passivitat de l'equip de govern i "la degradació continuada de les instal·lacions."

Segons el portaveu taronja, "una ciutat com Cornellà, en la qual l'esport té una empremta tan important, és incomprensible que les seves instal·lacions siguin una recol·lecció de despropòsits de construcció i falta de manteniment", el que segons Martínez es tradueix en "un increment de les despeses, dificultats en la realització de les activitats esportives i, en alguns casos, posen en risc la seguretat dels usuaris."

20180912 192011

Filtracions per pluja, falta de drenatge, il·luminació deficient, terres relliscosos, entre d'altres, són alguns dels problemes que Cs ha denunciat. "És tasca de l'equip de govern mantenir en bon estat les instal·lacions esportives municipals", assenyala el regidor.

Amb aquesta moció, la formació taronja pretén resoldre el problema des de diversos fronts. En primer lloc vol convocar tots els actors involucrats, entitats esportives i usuaris, perquè identifiquin els problemes existents, i a més, sol·licitar la realització d'un estudi rigorós de l'estat de les instal·lacions, quantificant els seus desperfectes, per part dels serveis tècnics municipals. Tot això encaminat a una posterior execució de millores i reparacions.

El portaveu taronja confia que la moció sigui aprovada en el Ple Municipal, ja que "no només repercutirà en els usuaris d'aquests centres, sinó que a més tots els veïns de Cornellà tindran les instal·lacions que mereixen" el que per a Martínez creu que implicarà "un estalvi de les arques municipals a mig termini i, per tant, un benefici per a tots."

Redacció / Fotos: Arxiu