Talls en el servei de FGC a l’Hospitalet, Cornellà i Sant Boi de Llobregat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya realitzarà treballs de millora de la infraestructura

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modificarà el servei entre les estacions de L’Hospitalet Av. Carrilet i Cornella Riera i entre L’Hospitalet Av. Carrilet i Sant Boi per obres de millora de la infraestructura. Els treballs consistiran a refer un tram de la contravolta del túnel que uneix aquestes estacions que està malmesa pels moviments d’aigua del nivell freàtic.

Així, el divendres 30 de novembre (a partir de les 10.00 hores) i fins al diumenge 9 de desembre s’interromprà el servei ferroviari en aquests trams de la línia Llobregat-Anoia. El tall afectarà el tram entre L’Hospitalet Av. Carrilet i Cornellà Riera les hores punta dels dies laborables (de 7 a 9 hores del matí). Els dies feiners, fora de les hores punta del matí, i els dies festius el tall serà entre les estacions de L’Hospitalet i Sant Boi.

P080404072

Com a alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, FGC posarà a disposició dels usuaris diferents serveis d’autobusos substitutoris per enllaçar amb les estacions de L’Hospitalet Av. Carrilet, Almeda, Cornellà Riera i Sant Boi.

14407379Master

La circulació dels trens entre les estacions de Pl. Espanya i L’Hospitalet s’efectuarà fora dels seus horaris habituals, per la qual cosa, caldrà consultar prèviament aquests horaris que estaran disponibles al web i a les vitrines de les estacions.

Els trens que circulin entre Sant Boi i les estacions de Martorell, Manresa, Igualada, etc. no veuran modificats els seus horaris habituals. Aquests horaris estan disponibles al web d’FGC, a l’aplicació per a mòbils o a les vitrines de les estacions.

Redacció / Fotos: Arxiu-FGC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix