Els Mossos d'Esquadra també "es posen la gorra"

Imprimeix

Col·laboren amb la campanya solidària en la recaptació de diners per als infants i adolescents amb càncer que se celebrarà diumenge a Molins de Rei

Els Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud col·laboren amb l'Associació de Familiars i Amics Oncològics de Catalunya (AFANOC) per tal d'aconseguir diners per als nens que pateixen la malaltia del càncer i les seves famílies.

El proper diumenge 25 de novembre AFANOC organitzarà la festa "Posa't la gorra" pel càncer infantil que tindrà lloc a la Plaça de la Llibertat de Molins de Rei, de 9 a 14 hores, i que donarà el tret de sortida a la dotzena edició d'aquesta campanya solidària. Durant aquest dia es podrà adquirir una gorra, es realitzarà una cercavila i una àmplia oferta de tallers, actuacions, rifa i el gran sorteig solidari amb regals molt especials. Cal esmentar que en cas de pluja la festa es farà a la Carpa Mariona del municipi.

32104724 2105777526331355 5037073757110272000 n

Unitats especialitzades

Els Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud participaran amb la realització d'activitats per als infants i amb la participació d'unitats especialitzades del cos com Trànsit, Canina, Aquàtica i Subsòl. I els diners recaptats per la venda de gorres aniran destinats íntegrament a AFANOC.

AFANOC és una associació sense ànim de lucre, de caràcter laic, que treballa des d'una visió solidària amb valors com la justícia, el compromís social, la responsabilitat, la gestió de la qualitat i la gratuïtat en els serveis que ofereix a tots els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Estan al costat de la família durant tot el procés de la malaltia, atenent principalment, les necessitats que es van generant, psicoemocionals, socials, educatives i econòmiques.

Disseny d’Agatha Ruiz de la Prada

Amb fins solidaris cada any es posa a la venda una gorra la qual enguany ha estat dissenyada per Agatha Ruiz de la Prada. Els colors pretenen evocar la diversitat, pluralitat, diferència i convivència en un mateix espai. Els fons aconseguits durant la campanya ¡ es destinaran a millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i pel manteniment de La Casa dels Xuklis.

Dr 1dzsX0AU67xA

La Casa dels Xuklis és una casa d'acollida per aquelles famílies que han d'acompanyar als seus fills i filles mentre reben el tractament oncològic als hospitals de referència.

Redacció / Fotos: AFANOC