Ciutadans demana la construcció d'una residència i centre de dia al Prat

El grup parlamentari Ciutadans ha presentat en el Parlament una Proposta de Resolució sobre la dotació pressupostària per al projecte

L'any 2016 es va aprovar una resolució en el Parlament de Catalunya, a instàncies del grup parlamentari de Ciutadans, on s'instava al Govern a ampliar places públiques en col·laboració tant de residències com de centres de dia a la comarca del Baix Llobregat.

El Prat de Llobregat té, a data de gener d'aquest mateix any, 12.044 persones majors de 65 anys i segons Indescat, la xifra anirà en augment en preveure aconseguir una taxa d'envelliment del 20.5%. La falta de residències i centres de dia al Prat de Llobregat és una realitat, segons Ciutadans, ja que és un dels municipis amb menor taxa de cobertura de places residencials de tota la comarca del Baix Llobregat, amb llistes d'espera superiors als 4 anys.

centro de día público

Aquesta necessitat va quedar encara més palesa, quan el maig de 2016, el Ple de l'Ajuntament del Prat de Llobregat va aprovar una moció presentada pel grup municipal de Ciutadans on se sol·licitava augmentar les places públiques de residències i centres de dia en el municipi. Per tant, i com el Govern de la Generalitat té l'obligació de garantir la cobertura pública d'aquest servei d'acord amb les necessitats als diferents territoris, Ciutadans ha instat al Govern a habilitar una partida pressupostària necessària als propers pressupostos per realitzar el projecte.

 Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix