Castelldefels inaugura el rellotge de sol al Passeig Marítim

Imprimeix

També es va estrenar el Punt de Trobada a l'Espai del Mar habilitat per a ús ciutadà com a centre civil del barri

El municipi baixllobregatí ja té nous punts de trobada ciutadana en el marc del desenvolupament d'un model de platja familiar. La platja de Castelldefels va acollir ahir dissabte 17 de novembre una trobada cívica per presentar a la població un nou rellotge de sol i el nou Punt de Trobada que s'ha habilitat a l'Espai del Mar.

El rellotge de sol, dissenyat per Antonio Bernal, divulgador científic de l'Observatori Fabra i exdirector del Planetari de Medellín (Colòmbia). L'acte va comptar amb la intervenció a més de l'alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, i la conducció del regidor responsable del veïnat de la Platja, Antoni Casas.

rellotge castefa 2

Posteriorment, es va fer una passejada a peu fins a l'Espai del Mar, que acull una exposició fotogràfica amb fotografies històriques de la platja del municipi. En aquest equipament va tenir lloc la inauguració del nou Punt de Trobada habilitat per a ús ciutadà com a centre cívic del barri. L'acte va comptar novament amb la conducció de Casas, i les intervencions de representants de les associacions veïnals de Baixador i Lluminetes, l'alcaldessa Maria Miranda i la regidora responsable d'Equipaments, Candela López.

punt trobada 1

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels