Continua la restauració del Castell de Castelldefels

La documentació inicial del projecte de la quarta fase d'adequació de les sales del Castell de Castelldefels serà lliurada aquest dimecres a l'alcalde de la localitat, Manuel Reyes.

D’aquesta manera, es donarà el tret de sortida a la quarta fase de restauració de l’edifici més emblemàtic de Castelldefels.

Aquesta fase té com a objectiu la rehabilitación de les sales del Castell, situades sota la coberta; dels diferents espais de la planta segona, i de l'escala de la torre de llevant.

Així, el Castell finalitzarà la fase de condicionament del seu interior.

Des de l'any 2003, el Servei de Patrimoni Arquitectònic Local (SPAL) de la Diputació de Barcelona va iniciar l'actuació d'adequació del Castell. Des de llavors, s'han realitzat les obres de consolidació estructural, substituint-se els forjats i les cobertes; la restauració de la sala noble i pati amb la pavimentació de l'accés del vial, el 2006; i la darrera actuació, que acaba el 2011, va  consistir en la restauració de la planta baixa, l'adaptació de la terrassa mirador i l'acabament del nucli de comunicacions de ponent amb un ascensor panoràmic fins a la coberta.

Redacció | Foto: Ajuntament de Castelldefels
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix