La llar d’avis Doctor Josep Mestre de Molins de Rei millorarà l’equipament

Imprimeix

La Fundació La Caixa aportarà uns 9.000 euros per l’adquisició de material necessari per als usuaris del centre

La Fundació La Caixa aportarà 8.676,80 euros per poder renovar i incrementar el material que utilitzen els usuaris i les usuàries de la llar d’avis Doctor Josep Mestre de Molins de Rei. Aquesta aportació, ja habitual en els darrers anys, s’ha formalitzat amb la signatura d’un conveni amb els representants municipals. L’aportació de la Fundació La Caixa permetrà adquirir dues grues, quatre llits geriàtrics, dos matalassos antiescares, trenta protectors impermeables de matalassos, cinc cadires i diferent material d’estimulació i rehabilitació.

20181112 dan costa conveni llar avis 008

La regidora de Serveis Socials, Carme Madorell, ha agraït aquesta aportació per un equipament que està obert i operatiu els 365 dies de l’any, cosa que provoca un desgast important del material i que s’ha de renovar amb freqüència”. De la seva banda, la directora institucional de CaixaBank al Baix Llobregat, Maria Faus, ha subratllat que “la feina de la nostra organització cobra tot el sentit del món en dies com avui, en els que concretem les aportacions de l’Obra Social”. Actualment, la llar d’avis Doctor Josep Mestre compta amb 27 persones usuàries residents i amb 4 més que l’utilitzen com a centre de dia.

Nou conveni

Un cop signat el conveni també s’ha aprofitat l’ocasió per presentar un altre acord. En aquest cas entre la Fundació La Caixa i l’entitat local Gueopic. L’entitat bancària donarà 7.450 euros per ajudar a l’organització d’activitats d’aquesta organització que treballa per difondre la malaltia de l’autisme i per millorar les condicions de vida dels infants que la pateixen.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei-Arxiu