L’Ajuntament de Begues ajuda a menors de regions en conflictes bèl·lics

Imprimeix

El projecte se centra a donar resposta a les necessitats educatives d’infants i joves de Síria, Palestina i Iraq d’un dels camps de refugiats del Líban en col·laboració amb l’entitat Milk Tears

L’Ajuntament de Begues s’obre a la cooperació internacional. Un total de 80 infants i joves d’un dels camps de refugiats del Líban han vist millorada la seva vida gràcies a l’actuació que desenvolupa el consistori baixllobregatí amb una entitat libanesa, Milk Tears, i la subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. En concret el projecte se centra a donar resposta a les necessitats educatives dels menors provinents de regions en conflicte com ara Síria, Palestina o Iraq. D’aquesta manera, gràcies a l’aportació econòmica beguetana, se’ls hi ofereix reforç escolar i la possibilitat de participar en activitats esportives a través de l’adquisició de material escolar, equipament per a l’activitat física o pagant el sou de personal docent.

Líban 1

Líban 3

El projecte tindrà també el seu reflex a Begues amb la voluntat de sensibilitzar el conjunt de la població sobre la situació dels nens i nenes refugiats del Líban. Així es duran a terme diferents activitats amb entitats locals, les escoles o l’institut centrades en l’educació per a la ciutadania global. L’objectiu últim és que les persones participants coneguin millor la situació de les persones refugiades, les causes dels seus desplaçaments, o la vulneració dels seus drets que pateixen.

Redacció / Fotos: Aj. Begues