Neix TastaMontserrat per donar a conèixer i vendre productes montserratins

Imprimeix

La cooperativa aplega productors de diverses poblacions entre les quals es troben, de moment, Esparreguera i Olesa de Montserrat

El Parc Rural de Montserrat és el primer de Catalunya i de l’estat espanyol, que abraça un conjunt de setze poblacions: Abrera, Olesa de Montserrat, Esparreguera, Collbató, El Bruc, Castellolí, Castellgalí, Monistrol, Castellbell i el Vilar, Sant Vicenç de Castellet, Vacarisses, Rellinars, Viladecavalls, Ullastrell, Sant Salvador de Guardiola i Marganell.

Captura de pantalla 2018 11 06 a las 11.30.35

Així, la cooperativa TastaMontserrat neix amb la voluntat d’agrupar productors, donar a conèixer i vendre els productes alimentaris montserratins. La cooperativa ha dissenyat un web www.tastamontserrat.cat on es pot trobar tots aquests productes de proximitat, artesanals i/o ecològics: una cinquantena de productes com a vins, cervesa, licors, olis, pollastre i vedella ecològica, formatges i iogurts, conserves, verdura ecològica o embotits.

Captura de pantalla 2018 11 06 a las 11.30.16

Una iniciativa de Martí Guinovart i Jordi Prat que es va estrenar ahir dilluns 5 de novembre. “En els últims anys, l’existència d’un seguit de gent que encara viu de la terra —bé seguint la tradició familiar o bé engrescant-s’hi de nou—, hem vist que calia revaloritzar i reconèixer aquests productes de gran qualitat que, actualment, s’estan produint molt a prop de casa nostra.”, expliquen.

Redacció / Fotos: TastaMontserrat