La cançó "Tu opresión no es novedad" guanya el IV Concurs Talla Ja!

Imprimeix

L’obra de l’espluguina Ona Bachrach representa el rebuig a la violència masclista així com la seva prevenció, la sensibilització i la conscienciació socia

El jurat de la quarta edició del concurs Talla Ja! amb la violència masclista ha guardonat la cançó, “tu opresión no es novedad”, de l’espluguina Ona Bachrach. L’obra expressa l’apoderament que es pot aconseguir treballant en connexió amb altres dones, en aquest cas, una dona jove s’apodera amb la guitarra entre les mans, trenca amb l’opressió i deixa la por a un costat en el marc d’un sistema de relació de poder. Alhora emfatitza la protesta, la recerca d’ajuda i la denuncia per fer front a aquesta xacra, i així finalment eradicar-la.

Enguany, s’han presentat al concurs persones joves amb propostes en diversos formats: fotografies i cançons, expressant el rebuig davant la violència masclista. El jurat ha estat format per professionals de l’àmbit de joventut, de comunicació i joves creatius i pel conseller de joventut en Miquel Comino. L’obra guanyadora es podrà utilitzar en totes aquelles activitats, campanyes, serveis, programes, publicacions, etc que realitzin cadascun dels trenta ajuntaments de la comarca, així com els serveis del Consell Comarcal.

Concurs que es promou des del Servei Comarcal de joventut i la comissió de joves i relacions personals per escollir l’obra que millor representi el rebuig social a la violència masclista i que promogui la prevenció, la sensibilització i la conscienciació de la societat, amb motiu de la commemoració del 25 de novembre, dia internacional contra la violència envers les dones.

Redacció / Foto: Consell Comarcal Baix Llobregat