Denuncien la impunitat per aparcar malament al carrer de Lluís Borrassà

Imprimeix

Els veïns i veïnes es queixen de nou dels problemes que suposa per als vianants l’estacionament reiterat de cotxes damunt les voreres d’aquest via

Els veïns del carrer de Lluís Borrassà i dels voltants, al barri de Can Ribes de Gavà, han denunciat de nou els problemes que suposa per als vianants l'aparcament reiterat de cotxes damunt les voreres d'aquesta via, segons ERC-Gavà.

Les infraccions es concentren a la banda Castelldefels del carrer, tant de nit com de dia, i afecten especialment el pas de la gent gran, els carrets de nens (com es pot veure a la fotografia adjunta), les persones amb mobilitat reduïda i, fins i tot, han arribat a impedir l'accés a l'entrada de casa d'algun dels habitants.

carrer gava 1

Aquesta situació s'arrossega des de fa anys i el grup municipal d’ERC ja va registrar una pregunta escrita, denunciant els fets, el 26 de juliol del 2017, però el govern municipal encara no l'ha respost, segons fonts republicanes. Davant d'això, ERC va presentar una proposta al Ple del passat 25 d'octubre demanant el nombre de multes imposades els darrers dos anys en aquest carrer per les vulneracions de l'ordenança que regula l'aparcament a la via pública. També es demanava si els vehicles sancionats pertanyen a les mateixes persones i que s'adoptessin les mesures oportunes per acabar amb aquestes conductes incíviques.

La resposta del govern municipal fou que, durant el període requerit, es van imposar 79 sancions en aquest via per aparcar damunt la vorera, de les quals hi havia reincidència en tres casos. Unes xifres que, segons el parer d’ERC-Gavà “no expliquen les raons per les quals es manté el problema i tampoc aporten cap solució real i concreta als afectats.”

Redacció / Fotos: ERC-Gavà