El delegat del Govern a Barcelona visita Sant Esteve Sesrovires i Abrera

Imprimeix

Juli Fernández va mantenir reunions amb els alcaldes Enric Carbonell i Jesús Naharro

El delegat del Govern a Barcelona, Julià Fernández, va visitar Sant Esteve Sesrovires per entrevistar-se amb l’alcalde i l’equip de govern a l'Ajuntament. En la trobada,  l’alcalde Enric Carbonell li va comentar diferents temes d’interès per al municipi, com ara la problemàtica de la carretera B-224, diversos aspectes econòmics relacionats amb Can Brians, les infraestructures de l’aigua, la construcció del nou CAP i l’ampliació de l’institut. Fernández va afirmar que traslladarà als departaments de la Generalitat totes aquestes qüestions.

juli visita santesteve

juli visita santesteve 2

Després de la reunió,  l’alcalde i diversos regidors van acompanyar el delegat de Govern a l’Institut Colomer. En la visita al centre educatiu, representants de l’equip docent li van explicar les mancances que pateix l’equipament i la necessitat de la seva ampliació.

D’altra banda, l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, la regidora Maite Novell i el regidor Xavier Serret van rebre al delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Juli Fernández, a l’Ajuntament. En la trobada, amb una visita al mirador de Sant Miquel, l'alcalde i els regidors han expressat al delegat el rebuig al pla director d'infraestructures en el municipi.

reunio 3 2

mirador de sant miquel

Segons Naharro, el delegat del govern català a Barcelona ha pres bona nota de les nostres sensibilitats que “de ben segur transmetrà a les conselleries adients perquè pugui reconduir aquesta situació”. L’alcalde i el delegat del govern català van acordar que tornarà a visitar Abrera els primers mesos de 2019 per tractar diferents temes d’actualitat.

Redacció / Fotos: Aj. Abrera-Aj. Sant Esteve Sesrovires