Sant Boi tria 28 projectes a través del Pressupost Participatiu 2019

L'execució dels projectes es dura a terme durant l'any vinent i el pressupost és de 550.000 euros

Els ciutadans i les ciutadanes de Sant Boi de Llobregat han escollit els projectes del Pressupost Participatiu 2019. Les votacions van començar el 24 de setembre i van finalitzar el 21 d'octubre. La tria es va fer a través de la plataforma digital participa.santboi.cat, on es van registrar 1.409 persones. De les 219 propostes presentades per la ciutadania, 59 van passar a la fase de votació i 28 han estat escollides per fer-se realitat durant el proper any. L'Ajuntament ha destinat 550.000 euros (50.000 euros destinats a projectes socials) per executar la decisió presa per la ciutadania del municipi baixllobregatí mitjançant aquest procés participatiu. L'aposta municipal d'incloure propostes relacionades amb demandes socials s'ha vist recompensada amb una àmplia participació.

Captura de pantalla 2018 10 29 a las 16.56.37

Projectes d'inversió

La millora de la plaça Vedruna o la instal·lació de tendals a diverses escoles de la ciutat han estat alguns dels projectes més votats. Els 21 projectes escollits estan repartits per la ciutat (cada districte tenia garantits almenys dos projectes). La ciutadania ha triat també 6 projectes de ciutat.

Captura de pantalla 2018 10 29 a las 16.54.10

Projectes socials

La gran novetat del Pressupost Participatiu 2019 ha estat incloure la proposta de projectes socials. La bona acollida obtinguda demostra que la ciutadania ha valorat positivament aquesta aposta. A la votació es van presentar vint-i-dos projectes dels quals es podran desenvolupar set. Les entitats santboianes podran optar a gestionar alguna d'aquestes iniciatives. Entre les propostes escollides es troba la creació d'un canal en línia de televisió, la promoció de la lectura per a infants o accions d'inserció laboral per a joves i majors de 45 anys.

Captura de pantalla 2018 10 29 a las 16.56.06

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix