Diumenge s’inaugura la renovada avinguda dels Alps i el parc de Rosa Sensat

Imprimeix

L’Ajuntament de Cornellà organitzarà una jornada festiva amb activitats de foment de la lectura i ambientals

Festa gran aquest diumenge 28 d’octubre. L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat celebrarà la inauguració oficial de la renovada avinguda dels Alps -l’actuació no està del tot finalitzada- i el parc Rosa Sensat, on hi ha previst d’activitats lúdiques de foment a la lectura i també d’ambientals (d’11 a 13 hores).

L'avinguda dels Alps ha esdevingut, segons el consistori, un corredor verd que contribueix a millorar la mobilitat sostenible i la connexió entre els barris Centre i la Gavarra, un dels eixos contemplats en el projecte Cornellà Natura. La renovació de tota aquesta zona dona prioritat a la circulació dels vianants i de les bicicletes enfront del trànsit rodat. S’ha reduït el volum i la velocitat dels vehicles amb l’eliminació de dos carrils a i s’ha millorat l’accessibilitat urbana a través del parc amb diferents camins que s’entrecreuen per tal de lligar els dos vessants de la ciutat.

ParcRosaSensatNou g

D’altra banda, el parc de Rosa Sensat també s’ha renovat amb nous jocs infantils, més vegetació i més espais verds per realitzar activitats lúdiques i familiars a l’aire lliure i per gaudir del descans i la calma. També s’ha adequat el sistema de reg i la il·luminació fent-los més sostenibles. Una de les novetats són unes cadires que s’han disposat de manera informal en diferents punts d’interès paisatgístic per tot el parc.

JORNADA FESTIVA AL PARC

Activitats familiars de foment de la lectura i ambientals:

Poemes i textos dramatitzat

Ludoteca de jocs tradicional

Taller de plantes de temporada i exposició Cornellà Natur

Circuit "Mou-te sobre rodes"

 

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà de Llobregat