Tres hospitals comarcals reben el premi TOP 20

Imprimeix

Es tracten de l'Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Sant Boi), l'Hospital Sant Joan de Déu (Esplugues) i l'Hospital de Viladecans per la seva gestió

El Baix Llobregat està d’enhorabona. Tres centres sanitaris de la nostra comarca han estat reconeguts el passat 24 d’octubre en la dinovena edició dels premis Hospitals TOP 20 que es va celebrar a Madrid. Entre els quals es troben l'Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Sant Boi de Llobregat), l'Hospital Sant Joan de Déu (Esplugues de Llobregat) i l'Hospital de Viladecans. Els premis Hospitals TOP 20 són atorgats anualment des de l'any 2000 per la companyia de serveis d'informació sanitària IASIST (grup IQVIA).

Els premis Hospitals i reconeixen la tasca dels centres que han obtingut millors resultats en el procés d'avaluació, basat en dades objectives del funcionament de cada centre. En aquesta edició han participat un total de 140 hospitals i clíniques de caràcter públic i privat, que optaven als guardons a les diferents categories dels premis.

En aquest sentit, cal destacar que l'Hospital de Viladecans ha estat distingit a les dues nominacions a les quals optava. Concretament va rebre un premi a la Gestió Hospitalària Global i a l’Àrea de Musculoesquelètic. L'Hospital de Viladecans ja havia estat premiat al TOP 20 per la seva gestió global els anys 2015 i 2016.

top 20 2018

Mentrestant, l’Agrupació Sanitària Sant Joan de Déu-Hospital Clínic ha estat reconegut en la categoria de grans hospitals de referència regional i nacional.

premio top 20 hospital sant joan deu barcelona

D’altra banda, l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha rebut el guardó pel millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics i en la resta d’activitat, introduint indicadors d’eficiència, conjuntament amb els de qualitat i adequació. Un premi que havia rebut el 2013. A més, l’Àrea Clínica de la Dona del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va resultar finalista en aquesta especialitat gràcies als bons resultats obtinguts en els reingressos, les cesàries, les complicacions obstètriques, el temps mitjà de les estades i el percentatge d'ingressos prepart.

Redacció / Fotos: Diario Mèdico-Hospital Sant Joan de Déu