Sant Feliu acollirà diumenge la II Fira Animalista i de l’Adopció

Imprimeix

L’esdeveniment se celebrarà a la plaça de la Vila de les 10 a les 15 hores

El proper diumenge 28 d'octubre, de 10 a 15 hores, tindrà lloc a la plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat la Fira Animalista i de l'Adopció, en què participaran diferents protectores i entitats relacionades amb el món dels animals. L’objectiu és trobar una família per a mascotes abandonades al municipi. Aquesta és la segona vegada que l'Ajuntament organitza un esdeveniment d'aquestes característiques a la ciutat.

En el marc de la fira hi haurà dues desfilades canines, jocs d'estimulació mental, mini-agility, o un concurs d'habilitats canines. Les persones interessades a adoptar podran conèixer la raça, edat, sexe o mida de tots els animals en adopció a la mateixa fira. A més, es donarà informació de la campanya de civisme i els propietaris i propietàries de gossos xipats que s'adrecin a l'estand institucional rebran com a obsequi una ampolla d'aigua neteja orina.

captura de pantalla 2018 04 21 a las 12.20.06

Campanya institucional

A Sant Feliu, de mitjana es recullen cada any uns 50 gossos, dels quals aproximadament uns 20 són recuperats pels seus propietaris i propietàries. Davant d'aquesta dada, l'Ajuntament vol conscienciar la ciutadania de la importància de fomentar les adopcions. La II Fira Animalista i de l'Adopció s'emmarca dins les accions de la campanya institucional ‘En mascotes, fem un pas més’, que promou la tinença responsable d'animals de manera que les persones propietàries siguin conscients de la importància de tenir un animal, tant pel que fa al seu benestar com per a l'ús de l'espai públic.

Redacció / Fotos: Arxiu