La Palma de Cervelló es queda sense servei de Correus

L’Ajuntament ha denunciat la manca de repartiment a gran part del municipi i l’empresa de carteria explica que està intentant solucionar el problema

L'Ajuntament de La Palma de Cervelló ha formalitzat una queixa al cap de l’oficina de Correus que es troba a Corbera de Llobregat. En els darrers dies, el petit municipi del Baix Llobregat pateix una manca de repartiment. El consistori va enviar una carta exposant el problema, demanant solucions i en quin termini es podria restablir el servei de forma òptima.

Captura de pantalla 2018 10 23 a las 13.20.43

Segons explica l’alcalde de La Palma de Cervelló, Xavier González, “els veïns i veïnes de la nostra població ens van fer arribar les seves queixes de la manca de servei de correus des de feia dies i es va decidir, des de l’Ajuntament, que calia recolzar aquesta demanda perquè considerem que és un servei necessari”. González també ha indicat a la nostra publicació que “oficialment encara no ens han respost, tot i que sabem que el responsable de l’oficina de Corbera de Llobregat té coneixement del succés.”

carteros

La Premsa del Baix també s’ha posat en contacte amb l’oficina de Corbera de Llobregat per conèixer per què La Palma de Cervelló no té, actualment, servei de correus. Segons un responsable de l’oficina manifesta que hi havia hagut un canvi de cap per malaltia i que l’actual s’havia incorporat recentment. Aquest estava regularitzant la situació i que coneixia els problemes que estaven patint els veïns i veïnes del municipi. A més ha explicat que estaven posant totes les mesures possibles perquè el servei tornès a la normalitat.  

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix