Martorell inaugura el nou Pavelló Esportiu de Can Cases

Imprimeix

Unes 2.000 persones van assistir a l’acte presidit pel president de la Diputació de Barcelona, marc Castells i l’alcalde, Xavier Fonollosa

Al voltant de les 2.000 persones van poder conèixer ahir la nova instal·lació esportiva de Martorell. Es tracta del Pavelló Esportiu Municipal de Can Cases, que es va inaugurar amb la presència del president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, els regidors de l’equip de govern, i 17 entitats esportives martorellenques. L’acte va tenir lloc a la pista central del pavelló i va estar dirigida pels actors Miquel Ripeu i Míriam Tortosa, que han ensenyat al públic totes els voltants de la nova instal·lació, a través dels videomarcadors situats a banda i banda.

28ad5bdc 9c9a 441b b827 64c49ce880a2

Castells va afirmar durant la seva intervenció que el nou pavelló ”és espectacular, un dels pavellons més moderns que té ara mateix la demarcació de Barcelona, sostenible, i amb les darreres tecnologies posades al servei dels ciutadans que volen practicar esport”. En aquesta línia, va afegir que “és important que els nostres ajuntaments entenguin que el futur passa per promocionar l'esport, l'esport de base, que és el futur del nostre país”. A més, va assegurar que aquests nous equipaments “generen il·lusió” als ciutadans. Finalment, Castells va recordar que a institució que ell representa ”sempre estarà al davant i al costat dels ajuntaments potents, dels ajuntaments que creuen amb les seves possibilitats i que fan tots els esforços per cuidar als seus ciutadans.”

IMG 1336

D’altra banda, Xavier Fonollosa es va felicitar del conjunt esportiu que viu la ciutat, tant pel nombre d’esportistes base, més de 3.200, un 11% de la població total, com per la xarxa d’equipaments amb què compta. “Avui és un dia gran per a Martorell”, va reblar l’alcalde. Segons Fonollosa, les administracions han de seguir de molt a prop les necessitats esportives de les poblacions i la construcció d’aquest pavelló n’és una resposta clara.

Placa commemorativa

Per fer real la inauguració, integrants de 17 entitats esportives de Martorell han format la frase “Estrenant il·lusions!” amb lletres gegants. L’alcalde Fonollosa, el president Castells, la regidora Leiva i dos jugadors de dues entitats martorellenques han pitjat un botó per descobrir la placa on queda reflectit el dia de la inauguració del nou pavelló.

IMG 1157

8d410d42 4d75 4449 bf3d 7d8217f1130b

Radiografia

El pavelló ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona, que hi ha aportat 855.000 €. Aquest és un equipament de 4.700 metres quadrats, amb una pista poliesportiva de 47,7x30 metres, divisible en tres per als entrenaments i les competicions de categories infantils i apta per a bàsquet, futbol sala, handbol i voleibol. A més, les instal·lacions compten, també, amb tres pistes de pàdel. El nou pavelló té una capacitat per a 500 persones assegudes, més 500 addicionals que poden ocupar la grada retràctil de sis graons que podrà desplegar-se. D'altra banda, en esdeveniments no esportius, la capacitat podrà arribar als 2.800 espectadors.

Redacció / Fotos: Diputació-Aj. Martorell