L’Ajuntament de Corbera s’oposa a la construcció d’una rotonda

Imprimeix

Segons l’equip de govern és una “obra innecessària pel seu cost econòmic, per l’impacte ambiental i no solucionaria els problemes de trànsit que afecten en hores puntuals”

L’equip de govern de Corbera de Llobregat ha volgut posicionar-se sobre el recent estudi de millora de la intersecció de la BV-2421 i la BV-2422, al lloc popularment conegut com a “el pal”, a la cruïlla d’entrada al municipi baixllobregatí. Un estudi que ha aixecat una gran polèmica entre els usuaris de la via i que té un cost d’1,3 milions d’euros.

8bf79cab a8ae 4833 839c 5ea2e2e2e915

Segons la posició de l’equip de govern actual “aquest estudi el va encarregar l’anterior equip de govern i tant el govern actual com l’Ajuntament de la Palma, on pertanyen els terrenys de l’actuació, som totalment contraris a aquesta obra”. A més, pensa que l’obra “no solucionarà els problemes de trànsit que afecten en hores puntuals el pas pel nucli urbà de la Palma” i afegeix que “no és un punt negre d’accidents i per tant no hi ha un problema de seguretat viària”. D’altra banda, l’equip de govern considera que una obra “innecessària tant pel seu cost econòmic com, sobretot, pel greu impacte ambiental que suposaria en aquest indret.”

Redacció / Fotos: Arxiu