Una família de Pallejà sobreviu al Costa Concordia

Imprimeix

Quatre pallejanencs, un matrimoni i els seus dos fills —de 7 i 4 anys—, viatjaven entre els 4.200 passatgers del creuer Costa Concordia que el passat 13 de gener es van veure involucrats en l’accident després que la nau quedés encallada a la costa de la Toscana.

Tots quatre es troben bé, tot i que arrosseguen encara algunes seqüeles psicològiques resultants de l’accident, segons han explicat ells mateixos aquest dijous durant una trobada amb l’alcalde de Pallejà, Ismael Álvarez a l’ajuntament de la localitat.

Angoixa

Quan Álvarez s’ha interessat per les hores posteriors al naufragi del Costa Concordia, el matrimoni ha afirmat que les va viure “amb angoixa en no poder contactar amb la resta de familiars” que viatjaven amb ells —els pares i la germana de l’home—.

Finalment, a la seva arribada a la illa de Giglio, el matrimoni i els seus fills van ser acollits per una família de la illa que els va oferir menjar i allotjament.

Álvarez ha posat el consistori a disposició de la família “per a qualsevol tràmit necessari” i s’ha compromès a fer arribar una carta d’agraïment als ciutadans de Giglio que els va acollir.

 Redacció | Foto: Ajuntament de Pallejà