Castelldefels, a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents

Imprimeix

L’adhesió de la ciutat facilitarà assessorament, recerca de finançament i de solucions tant tecnològiques com d'estratègia

L'alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, va signar l’adhesió de la ciutat a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents, l'acta de fundació es va dur a terme a la sala d'actes de la Secretaria d'Estat de Turisme a Madrid, sota la presidència de la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto.

"És un privilegi que Castelldefels sigui un dels municipis de tot l'Estat que forma part de la xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents", va expressar Miranda. "La nostra ciutat ha estat present en el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, definint estratègies juntament amb la ministra, Reyes Maroto", va explicar l'alcaldessa. "Hem posat sobre la taula que el turisme és un dels principals motors de Castelldefels, en diferents àmbits. Volem que la ciutat creixi en el concepte de Smart City i turisme intel·ligent, i estem a disposició de la xarxa per créixer de manera conjunta.".

iglesia 1

La iniciativa pretén impulsar la col·laboració i l'acció conjunta de les destinacions integrants, buscant sinergies i intercanviant bones pràctiques, al que s'afegeix la coordinació d'actuacions, la recerca d'un marc de promoció conjunt i contribuir a garantir el lideratge d'Espanya en matèria d'intel·ligència turística.

La nova xarxa facilitarà les destinacions la conversió en destinacions intel·ligents, a través d'assessorament, recerca de finançament i de solucions tant tecnològiques com d'estratègia. Estarà integrada per més d'una vintena de destinacions i comptarà amb el suport d'un grup de treball format per institucions de referència del sector públic, actors rellevants del sector turístic, la indústria tecnològica, grans proveïdors de serveis públics i experts en matèries relacionades.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels