El nou Consell Municipal de les Dones ja és una realitat

Imprimeix

El saló de sessions de l'Ajuntament va acollir l'acte de constitució del Consell Municipal de les Dones, òrgan de caràcter consultiu que treballa per l'equitat de gènere. L'acte es va iniciar amb un minut de silenci en record de les víctimes de la violència masclista. Tot seguit, l'alcalde de la ciutat, Jordi San José, president del Consell, va fer oficial la renovació de l'òrgan que tindrà com a vicepresidenta la regidora de Dones i Polítiques d'Igualtat, Conxita Fernández. La resta de membres del Consell està format per regidores de l'ajuntament, dones dels diferents grups polítics municipals, membres de sindicats, entitats de dones i entitats mixtes que compten amb una presència de dones.

El Consell Municipal de Dones de Sant Feliu es va crear l'any 1996 amb la finalitat de promoure el paper actiu de les dones com a ciutadanes de ple dret. Va ser un dels primers consells de participació del Baix Llobregat i, des d'aleshores, tal com estableix el seu reglament, s'ha renovat cada quatre anys coincidint amb el canvi de legislatura.

El Consell Municipal de Dones de Sant Feliu forma part també de la junta permanent i del plenari del Consell de les Dones del Baix Llobregat.

Redacció – ASF / Foto: ASF