Centenars d'Estels per la Pau tornaran a volar sobre Castelldefels

L'activitat, una iniciativa de la Fundació Comparte, s'emmarca en el programa de les Jornades de Pau i Solidaritat

Centenars d'estels tornaran a elevar-se aquest diumenge 14 d'octubre (10-21h) a la platja de Castelldefels a la cinquena edició d'Estels per la Pau, una iniciativa de la Fundación Comparte, que apadrina nens i nenes a Amèrica Llatina La fundació, que té la seu a Barcelona i aquest any compleix el vintè aniversari de la seva creació, organitza l'esdeveniment conjuntament amb l'Ajuntament de Castelldefels.

780 0008 5661872 49252f1a2ceaf725ab2d2e1c4b3172bf

L'acte s'emmarca també a 'El Dia Internacional d’Estels per la Pau', que se celebra a més de cent ciutats del món des de fa 30 anys i que pretén ser una jornada de sensibilització, participació ciutadana i denúncia social. "Amb les activitats que hem programat, compartirem amb les famílies una festa de solidaritat i reflexió per reclamar la pau al món i el cessament de tot tipus de violència", afirma Claudio Lavanchy, director general de l'ONG.

Minut de silenci

La plaça de les Palmeres serà, un cop més, l'escenari escollit per la Fundación Comparte per celebrar 'El Dia Internacional de Cometes per la Pau'. La volada massiva d'estels es durà a terme cap a les 13 hores i es guardarà un minut de silenci per recordar a totes les víctimes de la violència.

Per cinquè any consecutiu, la trobada proposa una reflexió profunda en una "jornada per la Pau i la resolució pacífica dels conflictes", explica Lavanchy, i un espai de 1.000 m2 on es realitzaran activitats de tota mena, adreçades especialment als més petits de la casa.

getimage estels

Els assistents podran participar en els tallers de construcció i decoració d'estels, observar un jardí del vent (estels estàtics a la sorra) i gaudir de vols acrobàtics d'estels gegants, entre altres activitats programades. La Fundació Comparte ha coordinat diversos passis d'exhibició de balls i tallers de maquillatge, entre d'altres.

Estels per la Pau a Castelldefels wpcf 680x400

En la passada edició, 'Estels per la Pau' va mobilitzar prop de 4.000 persones al llarg del dia. Aquest any, l'organització confia a superar els 5.000 participants.

Redacció / Foto: Arxiu-Ara

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
115

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix