Els arbres de l’avinguda Can Corts de Cornellà provoquen greus problemes

Els veïns i veïnes es queixen que desprenen una resina que afecta els cotxes estacionats i el mobiliari urbà, i critiquen la falta de solucions de l’Ajuntament

Farts del poc interès que mostra l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat. Així es troba l’estat d’ànim d’un bon nombre de veïns i veïnes que resideixen a l’avinguda de Can Corts del municipi baixllobregat, molts d’ells aparquen el cotxe en aquesta via.

Captura de pantalla 2018 10 02 a las 21.31.51

Des de fa molt temps, els arbres que hi ha a la zona generen una resina que afecten cotxes estacionats al carrer i el mobiliari urbà. Segons ha pogut saber la nostra publicació, aquestes persones afectades no han tingut una resposta adequada per part del consistori cornellanenc. Un fet que ha aixecat un gran malestar entre els afectats.

IMG 20180913 WA0003

IMG 20180913 WA0005

Segons una veïna, aquesta resina que deixa anar l’arbre “cau directament als vehicles i als vidres del cotxe creant un greu perjudici, ja que bloqueja els vidres. Això passa, sembla ser, quan floreixen els arbres i des de fa un parell d’anys”. D’altra banda, un altre veí ens explica, molt enfadat, que “s’ha comunicat a l’Ajuntament però, de moment, no veiem que facin res al respecte per intentar solucionar-ho.”

 

Redacció / Fotos: Google Maps-Veïns

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix