Els joves de Begues ja poden tenir el ‘seu’ Carnet

Imprimeix

L’Ajuntament va organitzar un acte de presentació a l’esplanada de la zona esportiva on també es va inaugurar el nou parc d’skate

El passat divendres 5 d’octubre es va presentar el Canet Jove Begues, una iniciativa que permetrà a les persones entre 14 i 25 anys del municipi baixllobregatí obtenir descomptes i avantatges comercials a la població, però també formar una comunitat a través del web carnetjovebegues.cat mitjançat el qual tindran informació sobre activitats i informacions d'interès, entre altres. Per a presentar-ho, l’Ajuntament va organitzar a l’esplanada de la zona esportiva diversos tallers, músicafood-trucks. També es va inaugurar el nou parc d'skate. 

fondo carnet jove

420 width noticies skatepark inauguracio

Actualment, a carnetjovebegues.cat es poden trobar una vintena d'ofertes, avantatges i descomptes relacionats amb l'oci, els serveis, l'esport, la salut, moda i complements, i la papereria. També es poden consultar els establiments de Begues adherits a aquesta iniciativa. De fet, el web inclou un apartat adreçat als comerços locals a través dels quals presentar les seves propostes.

Redacció / Fotos: Aj. Begues