El conseller d’Ensenyament visita Sant Vicenç dels Horts

Va conèixer de prop l’Escola La Guàrdia, única del Baix Llobregat amb una aliança Magnet amb la UPC

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, i l’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich, van visitar l’Escola La Guàrdia, on van fer un recorregut per les aules per conèixer el projecte de robòtica elaborat pels alumnes i, posteriorment, van mantenir una trobada amb l’equip directiu del centre educatiu.

bargallo svh 2

L'Escola La Guàrdia ha establert una aliança amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que permetrà desenvolupar el potencial pedagògic de la robòtica entre l’alumnat. Aquesta relació amb la UPC s’estableix en l’àmbit del projecte Magnet, impulsat per la Fundació Bofill en col·laboració amb la Generalitat. Es tracta de l’única escola del Baix Llobregat amb una aliança Magnet. L’objectiu d’aquest programa és desenvolupar un projecte educatiu innovador i de qualitat, que tingui magnetisme i que converteixi el centre educatiu referent.

bargallo svh 3

bargallo svh 4

Prèviament, el conseller va visitar l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts on va mantenir una reunió amb l’alcaldessa i va signar el llibre d’honor del consistori municipal.

Redacció / Fotos: Ensenyament

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix