Juli Fernández visita els municipis de Collbató i Santa Coloma de Cervelló

Imprimeix

El delegat del Govern a Barcelona s’ha reunit amb les autoritats locals en una reunió de treball per conèixer la realitat de les dues localitats baixllobregatines

El delegat del govern a Barcelona, Juli Fernández, ha fet aquest matí una visita institucional al municipi de Collbató, on ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, Miquel Solà, i altres membres del seu equip de govern. Han compartit informació sobre les propostes del Ministeri de Foment del projecte d’ampliació de l’autovia A-2 al seu pas per Collbató, en què l’Ajuntament demana la creació d’una comissió tècnica per treballar en una proposta que satisfaci les necessitats de tots els  ajuntaments implicats.

collbato delegat 2

En fer repàs de l’actualitat municipal també s’ha tractat la necessitat d’ampliació del parc de bombers voluntaris i s’ha posat en relleu la integració del municipi al Parc Rural de Montserrat, que cerca el progrés de l'activitat productiva econòmica agrícola, ramadera i forestal  en aquest territori. També s’ha posat en valor l’arribada de la fibra òptica i l’empenta local per desenvolupar el seu potencial turístic. Collbató és porta d’entrada a la Muntanya de Montserrat i ha sabut posicionar-se com a referent turístic i cultural al Baix Llobregat.

Reunió a Santa Coloma de Cervelló

D’altra banda, el delegat del govern a Barcelona també ha tingut temps de conèixer de prop Santa Coloma de Cervelló. Fernández s’ha entrevistat amb Gerard Segú, tinent d’alcalde de l’Ajuntament, per analitzar projectes i necessitats del municipi com la represa de les obres de la C-245 i l’ordenació de l’entorn de la Colònia Güell.

DogJv0uXkAIJslH

Aquestes dues visiten s’inscriuen en el programa de treball del delegat per conèixer directament els projectes i l’actualitat de municipis, d’entitats i d’empreses de la demarcació territorial de Barcelona.

Redacció / Fotos: Generalitat