Juli Fernández visita els municipis de Collbató i Santa Coloma de Cervelló

El delegat del Govern a Barcelona s’ha reunit amb les autoritats locals en una reunió de treball per conèixer la realitat de les dues localitats baixllobregatines

El delegat del govern a Barcelona, Juli Fernández, ha fet aquest matí una visita institucional al municipi de Collbató, on ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, Miquel Solà, i altres membres del seu equip de govern. Han compartit informació sobre les propostes del Ministeri de Foment del projecte d’ampliació de l’autovia A-2 al seu pas per Collbató, en què l’Ajuntament demana la creació d’una comissió tècnica per treballar en una proposta que satisfaci les necessitats de tots els  ajuntaments implicats.

collbato delegat 2

En fer repàs de l’actualitat municipal també s’ha tractat la necessitat d’ampliació del parc de bombers voluntaris i s’ha posat en relleu la integració del municipi al Parc Rural de Montserrat, que cerca el progrés de l'activitat productiva econòmica agrícola, ramadera i forestal  en aquest territori. També s’ha posat en valor l’arribada de la fibra òptica i l’empenta local per desenvolupar el seu potencial turístic. Collbató és porta d’entrada a la Muntanya de Montserrat i ha sabut posicionar-se com a referent turístic i cultural al Baix Llobregat.

Reunió a Santa Coloma de Cervelló

D’altra banda, el delegat del govern a Barcelona també ha tingut temps de conèixer de prop Santa Coloma de Cervelló. Fernández s’ha entrevistat amb Gerard Segú, tinent d’alcalde de l’Ajuntament, per analitzar projectes i necessitats del municipi com la represa de les obres de la C-245 i l’ordenació de l’entorn de la Colònia Güell.

DogJv0uXkAIJslH

Aquestes dues visiten s’inscriuen en el programa de treball del delegat per conèixer directament els projectes i l’actualitat de municipis, d’entitats i d’empreses de la demarcació territorial de Barcelona.

Redacció / Fotos: Generalitat



 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix