La consellera Elsa Artadi va visitar Molins de Rei

La fàbrica de motos elèctriques Scutum, la nova plaça de l’U d’Octubre i l’exposició “El procés a punta de BIC” van ser els llocs on es va apropar acompanyada per l’alcalde de la vila

La consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Elsa Artadi, es va desplaçar a Molins de Rei per visitar la fàbrica de motos elèctriques Scutum, la nova plaça de l’U d’Octubre i l’exposició “El procés a punta de BIC” ubicada a la sala inferior del Museu Municipal. L’alcalde va anunciar que demanaran fons europeus per afrontar la reforma del Palau dels Requesens.

20180927 dan costa consellera artadi 012

La visita va arrencar al polígon industrial El Pla. Allà va visitar Scutum, l’empresa de motos elèctriques que es va traslladar a Molins de Rei ara fa un any i mig i que està en plena expansió. Artadi es va interessar pels nous models que està dissenyant la marca, així com pels nous mercats que està obrint al nord d’Europa i que comportarà una imminent ampliació de la planta. Actualment Scutum dóna feina a una quarantena de professionals, entre enginyers, tècnics i comercials.

DoHmnGxVsAA4hHx

Posteriorment, Elsa Artadi va voler acostar-se a la plaça de l’U d’Octubre. Precisament en aquest punt va aprofitar per assegurar que “l’1 d’Octubre del 2017 ha canviat i canviarà per sempre més la història de Catalunya”, i va recordar que “qui ho va fer possible està a la presó i a l’exili i per això el seu resultat és irrenunciable”. Després, la consellera va visitar l’exposició El procés a punta de BIC ubicada al Museu Municipal. Allà va poder parlar amb l’artista Jordi Madrià, que ha realitzat retrats amb bolígraf sobre els presos polítics i exiliats.   

DoHq7f4WkAALNUb

Durant la visita, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va aprofitar per explicar  a la consellera el projecte de reforma del Palau dels Requesens que, segons va anunciar, serà presentat a la convocatòria dels fons europeus de finançament, FEDER.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei-Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix