El Citilab de Cornellà acollirà la II Jornada Units Contra el Càncer

Imprimeix

Organitza el Punt Comarcal del Baix Llobregat de l'AECC-Catalunya contra el Càncer i serà gratuït i obert a tothom

El Punt Comarcal del Baix Llobregat de l'AECC-Catalunya contra el Càncer organitza el proper dijous 04 d'octubre la II Jornada Units Contra el Càncer al Citilab de Cornellà de Llobregat. L'acte, gratuït i obert a tothom, serà conduït per la periodista Empar Polo.

3e366c31 1e7a 4117 bc7c 39a2565d432e

La jornada, on serveis privats i públics s'uneixen a favor dels pacients oncològics, començarà a les quatre de la tarda amb la conferència "De la ciència a la taula", a càrrec de la nutricionista Elena Maestre. Després tindrà lloc una taula rodona sobre el suport psicosocial als pacients oncològics, amb la participació de l'Ana González, psico-oncòloga de l'AECC; l'Elisabeth Barbero, coordinadora del servei de treball social i responsable d'atenció a la ciutadania de l'ICO L'Hospitalet; i l'Olivia García, psico-oncòloga de l'ICO L'Hospitalet.

L'acte finalitzarà amb una taula rodona per parlar sobre la coordinació del voluntariat hospitalari, on participaran l'Ana María Carretero, coordinadora de voluntariat hospitalari de l'AECC a l'ICO L'Hospitalet i Carolina Oliva, treballadora social de l'ICO L'Hospitalet.

Redacció / Fotos: Arxiu