Santa Coloma de Cervelló es declara municipi feminista

Imprimeix

Obliga l’Ajuntament a implementar mesures i recursos per fer efectives les polítiques per afavorir una major igualtat entre homes i dones

En el darrer Ple de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló es va aprovar la resolució per declarar Santa Coloma de Cervelló municipi feminista. Aquesta resolució inclou assumir com a propi el “Decàleg per a la construcció de ciutats feministes”, elaborat a partir del treball conjunt de les alcaldesses del Baix Llobregat, el Centre d’Estudis Comarcals i el Consell de les Dones del Baix Llobregat, i implementar progressivament al municipi baixllobregatí les mesures que s’hi proposen, dedicant-hi els recursos necessaris per fer efectives les polítiques feministes i d’equitat. 

 DSC9617 copia

Segons fonts municipals, els governs locals poden utilitzar les seves competències per cooperar a favor d’una major igualtat. El feminisme és una oportunitat perquè tots i totes, homes i dones, comencem a viure d’una altra forma les nostres ciutats i la convivència que en elles s’hi produeix, exercint la igualtat de manera efectiva en tots els aspectes de la vida.

Redacció / Fotos: Aj. Santa Coloma de Cervelló